Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur
Fortællingen om tre søskende
nov, 2021

byNORDs produkter er inspireret af Nordens barske natur og er dybt forankret i den nordiske designtradition. Derfor bærer de alle traditionelle nordiske navne.

Dette er historien om tre søskende, nært beslægtede, men med små forskelle, der adskiller dem og gør dem unikke.

Ingrid

Ingrid bærer navnet af en dansk dronning og er et slidstærkt, percalevævet sengetøj. Det enkle design uden mønster gør, at den rolige og nedtonede farvepalet kommer til sin ret og skaber et indbydende fristed i dit soveværelse. Her kan du nyde en afslappet middagslur eller en behagelig nattesøvn.

Dagny

Navnet Dagny er sammensat af ordene dag og ny, og navnet betyder helt enkelt ’ny dag’. Meget passende for det bløde, kølende og åndbare sengetøj, da du vil opleve at vågne frisk og klar til en ny dag. Det nålestribede design skaber en atmosfære af afdæmpet luksus i dit soveværelse. Mønstret er ikke trykt på. I stedet væves farvet garn direkte ind i stoffet, så det bliver en integreret del af sengetøjet. Derfor holder mønstret også lige så længe som selve sengetøjet.

Erika

Med sit ternede mønster har Erika en anelse mere kant end Ingrid og Dagny. Men hun er lige så blød og lavet af samme percalevævede bomuld som sine søskende. Ternene skabes med garnfarvet tråd, ligesom hos Dagny, og ternene falmer derfor ikke med tiden. Med dette sengetøj fra byNORD får dit soveværelse en afslappet og intim atmosfære, som skaber udgangspunktet for en god nats søvn.

Familiebånd

De tre søskende er forskellige, men de deler alle den høje kvalitet, slidstyrke og komfort. 

Sengetøjet er fremstillet i OEKO-TEX® 100 certificeret økologisk bomuld i en tæt percalevævning og er fuldendt med en blødgørende enzymvask. Alt dette gør sengetøjet køligt og åndbart med en blød fornemmelse, der kun forbedres, når du vasker det. Det samme gør sig gældende for det fredfyldte udtryk fra de matte farver, som også forbedres gennem vask. Det betyder, at Ingrid, Dagny og Erika vil give dig ro og god nattesøvn i mange år fremover.

LETTERS 

Læs flere byNORD letters

Care-guide

Care-guide

Hos byNORD tror vi på, at høj kvalitet også betyder høj komfort for dig. Her kan du læse om, hvorfor sengetøj fra byNORD har en lang holdbarhed, samt hvordan du passer bedst på det....

læs mere
Sådan designer vi komfort

Sådan designer vi komfort

At skabe det mest komfortable sengetøj kræver både de rigtige materialer og teknikker. Her kan du læse om, hvordan vi aktivt arbejder med komfort, når vi designer vores sengetøj....

læs mere
Alt på plads

Alt på plads

De mange daglige opgaver og gøremål kan gøre dagene uoverskuelige. Derfor er det vigtigt at skabe ro og god energi i soveværelset, hvor du hviler og lader op efter en lang dag....

læs mere